Няколко факта за новия NIKE AIR MAX 270

  1. AIR MAX 270 е първият модел на Nike, изцяло разработен за ежедневно ползване

 Въпреки че има и други модели на Nike Air предназначени са ежедневието, като например 1987 Air Safari, всички модели с въздушна камера на марката първоначално са създадени за бегачи. Сега новите Air Max 270 са първите 100% въздушни lifestyle обувки, но проектирани изцяло според спортните изисквания за нуждите на ежедневното носене.

  1. Обувката е вдъхновена от класиките AIR MAX 93 и AIR MAX 180
  1. Името 270 на новия AIR MAX е вдъхновено от ретро модели на марката

Номерът 270 в името на тези обувки не е случайно. Именно толкова градуса обхваща въздушната камера в класическия Air Max 93, от който са взаимствани и някои визуални елементи.

  1. Това е най-високата въздушна камера, поставяна някога в AIR MAX

Цели 32 мм. височина в петата!

  1. Цялостно обновление в обема на въздушната камера

Подметката в Air Max 270 предлага най-големия обем от въздух в частта на петата за максимално добро омекотяване и невероятен комфорт.

  1. Баскетболната звезда Кевин Дюран първи оцени този Air Max 270 – специално за него беше произведен пилотен модел в най-големия размер AIR MAX до сега:

52.5-ти номер! Дюран се появи за първи път с него миналата година на победния мач на Оклахома Сити Тъндър срещу Голдън Стейт Уориърс и удиви всички с отличната си игра.

  1. Новят AIR MAX 270

Новият модел Air Max 270 в различни силуети и в разнообразие от ярки цветове, вече може официално да бъде намерен в магазин Nike в The Mall, етаж партер.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM