Новата колекция на Теодор есен/зима 2018-2019 г.

720x320

BOARD-1

Новата колекция на Теодор есен/зима 2018-2019 г. е насочена към забързания в ежедневието делови мъж и цели да подчертае неговия безупречен стил и елегантност. Изключителна селекция от модели, цветови комбинации, прецизна линия и разнообразие от естествени материи. Колекцията предлага богат избор от класически и спортно-елегантни облекла, създаващи нужния комфорт, така че и динамичният темп на работа и повишена подвижност няма да навредят на удобството дори и през хладните есенни дни.

BOARD-5

В новите ни предложения Ви очаква пъстра палитра от цветове, за да получите възможност за гъвкав и прецизен избор. Без значение дали харесвате тъмна или светла гама и дали става дума за пуловери, сака, ризи, спортни или официални обувки и др. Нашите дрехи ще покрият и най-взискателните изисквания. Те винаги са били толкова предпочитани, защото са изработени от висококачествени и естествени материи и са изключително дълготрайни. Вълна, кашмир, естествена кожа, памучно трико, памук с коприна и др. преобладават в нашите облекла, в които са вложени много труд и професионализъм и познаване на най-новите актуални модни тенденции.

BOARD-4

Защо да заложите на ТЕОДОР?

Защото сме компания, специализирана в производството на висококачествени мъжки облекла и аксесоари, запазвайки достъпността на цените. Ако целта е да изглеждате стилно и елегантно през сезона, заповядайте при нас!

BOARD-6

BOARD-8

 

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM