отваря след
в The Mall дж

Колекцията есен/зима на Timberland

Capture3

За колекция eсен/зима 2018 Timberland продължава пътуването си с „Urban Forest“ по света.

Кампания, показваща как Aerocore технологията позволява търсенето на природата в града.

Timberland отново дава възможност на избрани фотографи да покажат величието и дълбочината на скритото съкровище на града: ГРАДСКАТА ГОРА.

Capture1

Главният герой на историята е моделът Cityroam Alpine chukka, героят на този сезон – създаден с изключително лека подметка, която осигурява постоянно омекотяване на ходилото при ходене, така че да не усещате умора в краката си през целия ден. Направена от изключително здрави материали, които не се захабяват с времето, AEROCORE системата Ви гарантира невероятно удобство още с първата стъпка. Cityroam е идеална възможност за тези фотографи да разкажат своята уникална история за едно хипнотизиращо място: Хонг Конг. Всеки един от тях интерпретира задачата чрез уникалната си гледна точка.

Capture2

С цел да улови невероятното пресичане на природата с градския пейзаж,кампанията се стреми да съпостави направеното от човека с естественото. Безразборни градски пейзажи се прескачат с неонови джунгли,а цъфнали зелени площи пресичат пукнатини по тротоарите. Скритите улички, изпълнени с градски мистерии, лъсват когато природата се намеси, за да ги разобличи със своята зашеметяваща мощ. Timberland смята, че фотографията е брилянтен начин да покажеш градското приключение по нов начин – ние не подправяме приключението, ние го живеем. Това е автентичността в своята истинска и най-сурова форма.

Потърсете кампанията за градска гора през есента на 2018 г. с участието на Cityroam.www.timberland.bg

Capture3

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM