Зад кулисите на рая

За летните колекции отново се вдъхновихме от вечната връзка между изкуството и модата. Защото ако през годините има нещо, което запечатва най-актуалните тенденции, това е то. И за новия сезон се преоткрихме в летните, мечтателни, райски платна, излезли изпод четката на Магрит.

Но нека не сме просто наблюдатели, нека вдигнем завесата и да надникнем зад кулисите на рая.

Как си го представяш?

Ето я нашата визия – силни личности с ясно изразен характер и индивидуалност. Всички до един са смели и не се страхуват да бъдат себе си. Чувството за стил и уникалност взима превес над уплаха от хорското мнение.

А и защо да се притесняваш, ако знаеш, че изглеждаш великолепно?

И ако за повечето хора раят е просто блян, ние активно работим за реализация на мечтите си.

Затова и в новите летни колекции ти предлагаме дрехи, които ще ти помогнат да покажеш на света кой си. Които ще ти дадат увереност и ще превърнат фантазиите в реалност.

Дизайнерите не пестят усилия, за да те накарат да се чувстваш страхотно в кожата (и облеклото) си, независимо от предпочитанията ти. Техните предложения покриват спектър от стилове – от разноцветни и жизнерадостно-летни аутфити до шик сиво, от ласкаещи фигурата кройки до свободни и флуидни дизайни, от момичешки-засмяното до строгата, истинска, зряла жена.

Всичко и за всички. Летните колекции те очакват в The Mall.

Ние също.

 

Момичетата са облечени с:

 

 

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM