Великден в The Mall

The Mall отпразнува пролетта с цветен празник за големи и малки!

The Mall изненада своите посетители по случай пролетните празници с множество активности, посветени на изкуството. Освен изящните цветни кътове, на които гостите успяха да се насладят, The Mall донесе пролетно настроение с рисуване, забавления за децата, оцветявяне на гигантски великденски яйца, сладки комплименти и се превърна в сцена на първата фен среща на Гери Димитрова (Make up tips by Geri) в София.

Рисуване и вино

Над 120 посетители на The Mall се включиха в специалните безплатни класове по рисуване на най-известните произведения на Густав Климт и Клод Моне. На фона на приятна музика и с чаша вино в ръка, гостите успяха да се превърнат в истински художници под наставленията на популярния съвременен художник Йовица Миленов от Ministry of Art. Всеки участник, разбира се, остана с подарък – своето изящно произведение!

Детска работилничка за великденска украса

Изненади имаше и за малките посетители на The Mall, които влязоха в ролята на малки приложници. Над 400 дечица се включиха в украсяването на великденски фигурки, които занесоха вкъщи като празнична декорация. Освен това, малки и големи изцапаха ръце в шеметното оцветяване на гигантските великденски яйца на The Mall, които останаха атракция по време на празничните дни.

Фен Среща с Гери

В деня на Цветница, звездната сцена на The Mall посрещна Гери Димитрова – Make up tips by Geri, която успя да зарадва стотици фенове. След специална сесия по раздаване на автографи, множество селфита и споделени звездни мигове на сцената, любимата влогърка се впусна в оцветяване на голямото великденско яйце заедно със своите фенове, които пък се докоснаха до идола си и получиха безценни съвети за мода, грим и стил.

Пролетния експрес

Неуморим, Пролетният Експрес на The Mall не пропусна да зарадва хиляди посетители със сладки изкушения от най-вкусните марки в The Mall, а на Цветница във въздуха се носеше фин аромат на свежи цветя-комплимент, които усмихваха гостите в празничния ден.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM