„Моето дете“ и The Mall канят всички бъдещи мама и татко на “Училище за родители” през май

17 май 10:00 часа

Захранване на бебето.
Една наглед безобидна и ежедневна тема от живота с бебето е източник на големи чуденки и безпокойства: как и с какво да го захраним? Основни методи за захранване на бебето – предимства и недостатъци.

Лектор: Ива Петкова, лидер-консултант по кърмене, Ла Лече Лига България

31 май 10:00 часа

Консултации на бебето – прегледи и имунизационен календар. Алергии – хранителни медикаментозни, сезонни. Кога предопределящ е генетичният фактор и как да повлияем?

Профилактиката е необходима още от раждането на детето, за да се избегне евентуална поява на по-сериозни здравословни проблеми. За да бъдеш спокойна, че твоето съкровище се чувства добре и се развива нормално, трябва редовно да посещаваш педиатъра. Всяко дете се развива индивидуално, затова твоят най-добър помощник в отглеждането на мъничето, особено през първата годинка, ще е избраният от теб педиатър, тъй като той е човекът, който проследява физическото и нервно-психическото развитие на малкото.

Лектор: д-р Елена Вучкова, педиатър, МЦ „Детско Здраве“

Лекциите „Училище за родители“ се провеждат в The Mall, етаж 2. Всички интересуващи се от темите са добре дошли. Лекциите са напълно безплатни за всички. Очакваме Ви!

За да получавате редовно информация за лекциите на „Училище за родители“, може да се присъедините към нашето събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/803552203125317.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM