„Моето дете“ и The Mall канят всички бъдещи мама и татко на “Училище за родители” през март

15 март 10:00 часа
Привързано родителство. Как да изградим емоционална връзка с бебето?
Лектор: Рени Велчева, клиничен психолог и педагогически съветник

Привързаното родителство се налага в последните години, като метод на отглеждане на децата, според който най-важно е да опознаеш детето, да си до него, но и да го оставяш да се справя само, за да гради умения, воля и вяра в себе си.

29 март 10:00 часа
Работа по време на майчинство.
Лектор: Симона Райчева-Демерджиева, HR специалист

Труден ли е съвременният живот на една майка, има ли нужда от разнообразие и може ли забързаната жена да си остане вкъщи? Периодът на майчинството – преломен момент в живота на всяка жена. Можем ли да съвместим работата и имаме ли нужда от нея, за да запазим себе си като пълноценни майки. В тази тема ще разгледаме легалните форми на работа по време на майчинство, опциите за изнасяне на работното място вкъщи и определението работа от вкъщи. Какви са психологическите промени и етапи, през които минава всяка майка и как да се запазим от капаните на следродилната депресия.

Лекциите „Училище за родители“ се провеждат в The Mall, етаж 2. Всички интересуващи се от темите са добре дошли. Лекциите са напълно безплатни за всички. Очакваме Ви!

За да получавате редовно информация за лекциите на „Училище за родители“, може да се присъедините към нашето събитие в Facebook: https://www.facebook.com/events/229155637554692/?active_tab=about.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM