отваря след
в The Mall дж

„Моето дете“ и The Mall канят всички бъдещи мама и татко на “Училище за родители” през февруари

08 февруари 10:00 часа
Консултации на бебето – прегледи и имунизационен календар. Алергии – хранителни медикаментозни, сезонни. Кога предопределящ е генетичния фактор и как да повлияем?
Лектор: Таня Андреева, педиатър, СБАЛДБ

Профилактиката е необходима още от раждането на детето, за да се избегне евентуална поява на по-сериозни здравословни проблеми. За да бъдеш спокойна, че твоето съкровище се чувства добре и се развива нормално, трябва редовно да посещаваш педиатъра. Всяко дете се развива индивидуално, затова твоят най-добър помощник в отглеждането на мъничето, особено през първата годинка, ще е избраният от теб педиатър, тъй като той е човекът, който проследява физическото и нервно-психическото развитие на малкото.

22 февруари 10:00 часа
Подготовка за раждане. Естествено или секцио? Възстановяване.
Лектор: Юлия Коцева, I АГ болница „Св. София“

Всяка жена се вълнува и малко или много се бои от деня Х. Това е денят на раждането, когато жената става майка и дава живот на най-скъпото същество на света – своето дете. Но е възможно, не всичко да е обвито в розови краски и щастлива атмосфера. Много често с наближаване денят на раждането всяка от нас изпитва много противоречиви чувства. Естествено раждане или секцио – какво да избереш? Когато си осведомена за това, което те чака, си по-спокойна и уверена. И все пак не забравяй, че на финала те чака твоето бебе.

Лекциите „Училище за родители“ се провеждат в The Mall, етаж 2. Всички интересуващи се от темите са добре дошли. Лекциите са напълно безплатни за всички. Очакваме Ви!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM