The Mall те кани на приказни куклени театри през април.

07.04
Театър „Троливуд“ – „Палечка“

Една класическа и позната любима приказка, но разказана по нов и доста забавен начин.

14.04
Театър „Денница Арт“ – „Пролетта ще дойде без съмнение“

“Пролетните цветя се събуждат и решават да посрещат пролетта. Но…злите ветрове правят всичко възможно да отложат нейното идване. В крайна сметка ветровете се провалят, защото пролетта ще дойде без съмнение!

21.04
ДКТ Бургас – „Яйцето“

В един тих летен ден в двора на стопанството петелът Анастас обяснява на своята кокошка Людмила колко много я обича. В знак на благодарност тя му снася три прекрасни бели яйца. Двамата бъдещи родители са много щастливи и с нетърпение броят дните и нощите в очакване да се излюпят пиленцата…

И ето чудото става – излюпват се две пиленца – малки, пъргави, любопитни.

Но в гнездото е останало още едно яйце. Опитите на петела – татко да счупи черупката на яйцето завършват с изкривена човка и той ядосан отива да я поправи. Не успяват да счупят със сила яйцето и повиканите от кокошката на помощ животни – магарето, козела и гарвана.

Но през нощта, останала сама кокошката Людмила чува как се пробужда живота в малкото яйчице. Сърцето й се превръща в красива пеперуда и стоплено от любовта й, то се излюпва.

Идва деня, връща се петела Анастас с изправен клюн и иска да накаже третото пиле, но пиленцата са единни и не издават кое е. Важното е, че са всички заедно и заедно запяват песента на раждането. С тях запява и целият двор.

28.04
Театър „Ирис Даймънд“ – „Голямото пиле си търси съпруга“

Голямото пиле е самотно и си търси другарче, но не намира подходящата. Коя е най добра за него ще помогнат и кажат децата. Интерактивно представление за приятелите и близките хора какви трябва да бъдат. Много поуки за децата и живота.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж 2. Представленията са безплатни.

https://www.facebook.com/events/167175497418756/

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM