Тайно общество учи мъже как да свалят жени

Героите на Иво Аръков и Димо Алексиев прилагат техниките на Дон Жуан във филма „Секс академия: мъже“

На 21 април в кината излиза най-новият български филм „Секс академия: мъже“ с участието на звезден състав от актьори, сред които Иво Аръков, Димо Алексиев, Ники Сотиров, Диляна Попова и Елена Боева. Режисьор на комедията е Георги Костов („Пистолет, куфар и три смърдящи варела“; „11а“). Историята разказва за тайно мъжко общество, чийто основатели Мистър Д (Димо Алексиев) и А.Б. Старфакър (Георги Костов) преподават техниките на Дон Жуан и учат мъже как да „свалят всяка жена, която си пожелаят“. Обезверен от опитите си да привлече вниманието на момичето, което желае, Жан (Иво Аръков) става част от това общество и не след дълго се превръща в пример за подражание. Жените се лепят за него, но той иска само Даян (Елена Боева). Ролята на топ сваляча Мишо, приятел и съветник на Жан, е поверена на телевизионния водещ Павел Владимиров, който вече има няколко роли зад гърба си. „Секс академия: мъже“ предлага много свеж хумор и комични ситуации, които няма да оставят зрителите безразлични.

Повече за героите:

Мистър Д (Димо Алексиев) е изключително магнетичен за жените, въпреки ексцентричния си вид. Той е разработил система, по която всеки мъж може да привлече вниманието на която и да е дама. Съосновател е на тайно братство, наречено „Орденът на Дон Жуан“, в което приема само мъже, готови да се посветят изцяло на каузата, срещу съответната такса.

А.Б. Старфакър (Георги Костов) е съдружник на Мистър Д, но по-късно решава да разработи своя собствена система за преподаване, наречена „Тактиката“, което води до разцепване на братството.

Жан (Иво Аръков) е момче с добре платена работа и грижовна майка, но няма никакъв опит с жените. След неуспешно прилагане на съветите на топ сваляча Мишо (Павел Владимиров), Жан става член на „Братството на Дон Жуан“. Целта му е да придобие умения, които да му помогнат да свали момичето, в което е влюбен.

Даян (Елена Боева) е красива, умна и недостъпна за Жан. Шефът на фирмата, в която работи, постоянно следи всяко нейно движение и не допуска друг мъж да я ухажва.

Рок Стронг (Ники Сотиров) е майстор по нерволингвистично програмиране. Смята се за бог и иска да вербува най-талантливите свалячи в своята школа. Дългогодишен враг на Мистър Д.

Мишо няма нужда от представяне. Всяка жена го знае. Коя с добро, коя не. Мишо е първият, който дава съвети на Жан как да свали момичето, в което е влюбен, но за жалост уменията му не са от любовно естество.

Секс академия: мъже

Продължителност: 100 минути

Жанр: комедия

Премиера: 21.04.2017

Режисьор: Георги Костов

Сценарист: Георги Костов

Продуцентска компания: Медия продакшън

В главните роли: Иво Аръков, Димо Алексиев, Елена Боева, Диляна Попова, Ники Сотиров, Павел Владимиров, Пламен Великов, Богдан Казанджиев, Цветан Николов, Николай Върбанов

Жан (Иво Аръков) има хубава работа, грижовна майка, но не и приятелка. Жалките му опити да заговори момиче се провалят всеки път, а колегите му го подиграват заради увлечението по новата колежка Даян (Елена Боева). Именно заради Даян той решава да промени живота си и се записва в курс за бързо сваляне на жени по безотказните техники на Дон Жуан. Срещата му с основателя на академията ексцентричния, но и харизматичен Мистър Д (Димо Алексиев) преобръща досегашните му представи за света на жените. Не след дълго Жан се превръща в топ сваляч и заедно с Мистър Ди създават „Стар хаус“ – комбинация от хитово място за провеждане на семинари „Как да сваля всяка жена, която пожелая“ и парти клуб, където жените сами идват, за да се забавляват. Само Даян остава безразлична към техниките на сваляча, а купонът загрубява, след по        явата на Радина (Диляна Попова), приятелка от детството на Жан и на Рок Стронг (Ники Сотиров), майстор по НЛП (нерволингвистично програмиране), който се опитва да вербува Жан за свой последовател.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM