Какво се случи на Страшната лаборатория

 

Почерпка или експеримент? И двете.

Събитието ни за Хелоуин започна с традиционния страшен грим и прически, но след това празникът премина в съвсем неочаквана посока.

Вечерта в The Mall мина под знака на науката в нашата Страшна лаборатория. Деца и родители се забавляваха еднакво с изобретенията и опитите на Mad Lab, а чаровното дуо Харли Куин и Жокера направи деня на всички ни по хелуински по-цветен!

Започнахме дори да се притесняваме какво да измислим догодина, за да надминем тазгодишния празник. Но традицията повелява да продължаваме да измисляме нови пакости и вярваме, че ще се справим!

Разгледай галерията и виж дали ще се откриеш сред публиката. Благодарим ти, че беше с нас!

П.П.: Изказваме и специални благодарности на Andrews за оказаното съдействие.

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM