отваря след
в The Mall дж

Стотици фенове се срещнаха с любимите актьори от „Откраднат живот“ в The Mall, броени дни преди големия финал

Стотици фенове успяха да се докоснат до звездите на най-успешния медицински сериал у нас „Откраднат живот“ през изминалия уикенд. В продължение на няколко часа Стоян Алексиев, Радина Думанян, Димо Алексиев, Йоана Буковска-Давидова, Марта Вачкова, Ралица Паскалева, Емил Марков, Деси Бакърджиева и Дария Симеонова се снимаха и разговаряха със своите почитатели в очакване на големия финал. Сезон 2 ще завърши на 14 декември с големи развръзки за героите, някои от които ще бъдат представени в нова светлина пред зрителите.

По време на вълнуващата среща актьорите получиха цветя, картички и много въпроси за развитието на сюжета. „Къде е малкият Петърчо?“ и „Сестра Жекова е най-добрата медицинска сестра!“ бяха само част от възклицанията на развълнуваните фенове, които често се обръщаха към актьорите с лекарските им титли и фамилии. Към срещата успя да се присъедини и Петьо Цеков, изпълняващ ролята на общинския съветник Антонов, който изненада колеги и почитатели със своята поява.

Благодарим на всички, които дойдоха! Ние от The Mall имахме удоволствието да сме домакини на тази специална среща между феновете и звездите от сериала <3 Може да си припомните вълнението и емоцията от репортажа на Нова Телевизия или да разгледате всички запечатани моменти в галерията по-долу.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM