отваря врати след:
дж

Снимки от първия шах турнир в The Mall

В напрегнато състезание, проведено в 11 кръга по швейцарската система, коронясахме първия шахматен цар на The Mall. Не беше лесно – трябваше да раздадем 36 награди между 100 участници от всякаква възраст. Първият турнир за нашата купа предизвика интереса не само на българските шах любители, но и на зрители от цял свят, които следяха битките в chessbomb.com. И оправдано – разгледай галерията със снимки долу, за да разбереш защо.

Благодарим на всички, които дойдоха, и на всички, които ще дойдат следващия път. Събитието се проведе със съдействието на: Andrews, Tommy Hilfiger, Grand Optics, GiAnni, Giulian, Orange, Dunkin Donuts и разбира се шахматен клуб „Левски“.

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM