край на играта:
дж

Очаквайте нашите вълнуващи детски куклени театри и през юли!

07.07
ДКТ Ямбол – „Цар Лъв“

Всички знаем известната история на малкото лъвче Симба. Сега децата ще се насладят отново на едноименната приказка, разказана от страхотните актьори на ДКТ Ямбол.

14.07
Театър „Денница Арт“ – „Весело пътешествие“ /премиера/

Как ли живеят хората по света…? Ще разберете, ако дойдете с нас на „Весело пътешествие“ . ще посетим Северния полюс, Африка и… изненада. Пригответе се за много танци!!!

21.07
ДКТ Ямбол – „Музикална магия“

“История една за инструменти музикални и техните стопани. За нотички палави и доста закачливи, за Фрида – която мечтае да стане певица и затова нотите научи. За Морис льо Дрън – композитор, прочут с добрината си в целия град!”

28.07
ДКТ Шумен – „Рошльо и комините“

Този спектакъл не е просто едно зрелище, а е с много сериозни подтеми.
Като цяло – едно малко врабче не си харесва комините, в които живее, защото те са олющени, грозни, в старо малко градче. То решава, че ще отиде в големия град и ще избяга от малкия. Отива в големия град и там наистина намира един розов комин, но се оказва, че може да си в най-прекрасния дворец на света, но когато си сам, без приятели, е скучно. Той решава да се върне в малкото градче и да извика всички семейства врабци. Но те казват: И какво ще правим ние в големия град, където от шума не ти се чува песента. Тогава Рошльо решава, че ще боядиса комините в неговото градче…

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж 2. Представленията са безплатни.

Уведомление за поверителност във връзка с обработване на лични данни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM