Куклено шоу през януари

Куклените спектакли в The Mall продължават и през новата година! Очакваме те всяка събота от 11:00 часа: етаж партер, сцената пред магазин Технополис.

04.01 – Театър Троливуд – „Снежинката”

История за пътя на малката снежинка из приказната гора и добротата, която променя всички и всичко на света!

11.01 – Театър “Денница Арт” – “Заекът Роджър и широкият свят”

Заекът Роджър е своенравен и леко мързелив. Не се интересува от нищо и не се съобразява с никого. Един ден напуска своя дом и открива, че не може да се справи сам. Запознава се с интересни герои и взима важни решения. Весела музикална приказка.

18.01 – Театър “Ирис Даймънд” – “Динозаврите”

Една история за динозаврите. Един Т-РЕКС е загубил последното яйце на динозавър. Трябва да го намери и търси помощ от птицезавър, трицераптор. Налага се да мине препятствия в джунглата, за да успее.
А дали яйцето няма да се счупи и какво ще има? Децата ще разберат, ако го гледат!

25.01 – Театър на колела – “Една история с две мишки”

Един ден Полският мишок се промъква в шкаф, пълен с всевъзможни вкусотии, и тъкмо решава, че е открил „мишият рай”, когато в гръб е изненадан от Градския мишок, който живее в него. В разгара на епична битка за парче кашкавал влиза Стопанката на дома, която с ужас открива, че в шкафа има мишки. Веднага слага отрова. Гладният Полски мишок лакомо се нахвърля върху нея, но на помощ му идва Градският, за когото клопките на градския живот не са новост.

След серия от перипетии и срещи с опасностите на градския живот двете мишки се сприятеляват и достигат до общото решение да излязат навън, за да заживеят заедно на свобода. Никой не е беден щом има приятели!

Приятелство, отговорност, свободата сам да правиш своя избор, кой си ти и къде е твоето място в живота – това са темите в спектакъла.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

Присъедини се към Facebook събитието ни, за да получаваш информация за всички предстоящи постановки.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM