Приказни уикенди с куклен театър в The Mall през август!

-

05.08 – Театър „Карлсон“
„Магьосницата от килера“

“Аз казах заклинанието пред нашето мазе, но не излезе никаква магьосница”. Това са думи на деца, потопили се във вълшебния свят на приказката “Магьосницата от килера”.
Спектакълът, създаден по едноименната приказка на френския автор Пиер Грипари, е изпълнен с магията и вълшебството на един малък свят, в който всеки може да стане герой.
В едно мазе живее магьосница – стара и зла. В стремежа си да оплете града в мрежите на своето зло, тя се сблъсква с Пиер. Ще успее ли той да я победи? Ще успее ли да прогони самотата си и да открие истински приятели?
В двубоя с магьосницата Пиер се запознва с Мари. Освен любовта, той намира нови приятели в лицето на Господин Мишок и вълшебните рибки.
Е…и както винаги в приказките доброто побеждава!
…Остава ни да се надяваме, че то ще победи и в нашия живот.

12.08 – Театър “Карлсон”
„Цигуларят и малката птичка“

В един малък град, на един малък площад, свирел цигулар. Неговото голямо желание било да стане прочут виртуоз. В търсене на своята мечта, той открива истинското приятелство. Помагайки на една малка птичка със счупено крилце да полети отново към слънцето, цигуларят успява да се почувства истински щастлив.

19.08 – Илкова Театър
„Кучето, което не можеше да лае“

Колко чуден е светът около нас, особено когато току-що си се излюпил! Но още по-чудно е да имаш приятел до себе си, такъв, какъвто ти прилича! История за жълтото пиленце, което тръгна да си търси жълти приятели и разбра как се става голям.

24.04 – Театър “Денница Арт”
„Скъпоценно“

Кое е най -ценното, най- скъпоценното.? Най- хубавият подарък !? Всички ние сме различни, харесваме различни неща. Не винаги това което се харесва на нас, се харесва и на останалите. Ако наистина искаш да зарадваш някой, разбери какво той харесва най-много!

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM