Очаквайте нашите вълнуващи детски куклени театри и през юни!

02.06
Театър „Дани и Деси“ – „Кратка Квак История“

Спектакълът е по приказката на Кина Къдрева „Малка жабешка история“ и ще ви заинтригува с необичайната тема за времето, което незабелязано минава покрай нас. На пръв поглед тази тема не вълнува детското съзнание, но понятието „време“ ги кара да задават множество въпроси – какво е рождения ден, как възрастните са станали големи, как един ден се сменя с друг и т.н. В тази история промяната на малката попова лъжичка към жабче дава осезателното усещане как времето минава и оставя своя знак във всичко около нас. Минавайки през различни дни и периоди, малката попова лъжичка, превръщаща се в жабче, научава отговорите на всички тези въпроси от мама, тате и баба, която, както и в живота, е носител на мъдростта: „Времето минава, нека си минава…нещо ни отнема, нещо ни оставя…“

09.06
Театър „Аладин“ – „Аладин“

Спектакълът е създаден по “Аладин и вълшебната лампа” от “1001 нощ”, но приказката се разказва от Духът на лампата, който не е само безволев изпълнител на желания, а и причина за много обрати в съдбите на героите. След изпълнението на най-тежката, но и най-сладката си мисия, а именно да събере двамата влюбени, духът е вече свободен …, но дали от това е доволен?
Продължителността на представлението е 45 мин. и е предназначено за деца над 3 г. и техните родители.

16.06
Театър „Мале Мале“ – „Галената дъщеря“

Ще ви разкажем историята за галената дъщеря-чакано, желано дете, но уви…доста разглезено. Красивата мома не разбира от никаква работа, не може да готви, не може да изчисти къщата. Ето,че става мома за женене и започват да идват ергени, но…все неподходящи, все такива, на които майка и не иска да я даде. Един ден ,обаче, се появява момъкът Стоян- умен, красив и достоен юнак и лека-полека с много упоритост и смях успява да я научи да бъде истинска невеста- с каквото се захване да и потръгва. В спектакъла има много песни, има смях, има поука и разбира се – сватба!

23.06
Театър „Илкова“ – „Кучето, което не можеше да лае“

Когато си различен, никой не те харесва. Но когато срещнеш приятел и повярваш в себе си, нещата се нареждат. Приятелството е най-големият успех в нашия живот.На това ни учи тази история.

30.06
Театър “Денница Арт” – “Намери ни!”

Всички ние искаме да сме здрави и силни, но не знаем, че за това се грижат едни малки…много малки…направо невидими…ВИТАМИНИ. Нека заедно се пренесем малкия, невидим свят на витамините. Ще видим как те живеят и как се борят с лошите „микроби“.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж 2. Представленията са безплатни.

Последвайте ни и във Facebook: https://bit.ly/2JklxPm

Уведомление за поверителност във връзка с обработване на лични данни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM