Нов живот за старата ти тениска от професионални художници

Между 12 и 16 септември в The Mall отваряме артистичен ърбан корнер. Екипът ни от художници ще рисува с текстилни бои върху дрехи и аксесоари, така че защо не донесеш някоя стара тениска, кецове, шапка, каквото ти хрумне, на които да вдъхнем нов живот? Или дори да ги превърнем в произведение на изкуството? За децата пък ще има рисуване с боички за кожа, така че не се колебай и се включи в цветните ни забавления. Ето и по няколко думи за прекрасните ни артисти:

Вени толкова обича работата си, че работи няколко неща едновременно – художник на свободна практика, графичен дизайнер, илюстратор, декоратор на дома и много други. Захваща се с рисуване, когато става майка и започва да рисува сладки и забавни илюстрации за дъщеря си.

Иванка рисува от дете и е изучавала Изящни изкуства „Графика“ в НХА и „Интериорен дизайн“ в НБУ. Участвала е в различни арт проекти, изложби и конкурси и експериментира с разнообразни техники в областта на изкуството. Убедена е, че рисунките ѝ докосват сърцата и карат хората да се усмихват.

Нора е художник, дизайнер и културен мениджър. Също е завършила НХА, където в момента е докторант в специалност „Дигитални изкуства“. Основен източник на вдъхновение за Нора са природата, науката и пътешествията.

А на 14 септември към веселата ни компания ще се присъедини и Антоанета, която сигурно познаваш под псевдонима Точка. Тук става още по-интересно, защото Точка ще нарисува гигантски 3D стикер на място на ниво -2.  Впечатляващо, нали? Сигурни сме, че няма да бъде за изпускане и намекваме, че не е лоша идея да се снимаш с него 😉

Работното време на корнера е от 12:00 до 20:00 ч. Ще бъде много забавно и цветно, очакваме те на етаж партер, централен вход в The Mall между 12 и 16 септември!

Присъедини се към нашето събитие във Facebook: https://bit.ly/2M8CLzQ

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM