С нов етаж на площ от 15000 м² The Mall отвори врати на 20 юни

Празничният 20 юни започна още от 8:30ч. в The Mall! Дълга опашка се беше извила пред входа, нетърпелива да види новите магазини и да се възползва преди останалите клиенти от всички изненадите, които бяхме подготвили. Първите 200 посетители си спечелиха ваучери на стойност 20 лв. от новите магазини. И тъй като знаем, колко много всички обичат отстъпките, бяхме подготвили над 4000 печеливши талона на колелото на късмета от: Ciela, JOY Optics, J.Wargas, Health Store, MercariSDI, No+Vello, TV BoutiqueHippolandK-Clean и Diverso.

Бяхме ви обещали музикални и dance изпълнения на живо! Е … Dance Station и Brazz ViliDJ направиха страхотно шоу, което се надяваме, че не сте изпуснали! Първите впечатлиха с енергична, професионална хореография, която може да видите само по филмите, вторите с музикалния си усет, контакт с публиката и страхотното настроение, което се носеше из коридорите на мола! Клиентите се спираха, за да заснемат видео, хипнотизирани от представлението, което наблюдаваха.

Виж част от него тук:

 

20 юни беше и първият ден от томболата, която донесе на един късметлия ваучер на стойност 2500 лв. за супермаркет BILLA. Всяка касова бележка на стойност над 50 лв. в периода 20-30 юни, направена в който и да е от магазините на The Mall, даде право на участие в томболата за ваучер от BILLA на стойност 2 500 лв. Името на щастливеца, сдобил се с голямата награда, е Ралица Алексиева! Честито!

Прочети пълните правила за участие тук.

На 22 юни пък се състоя един от акцентите на нашето празнично откриване. Посрещнахме кулинарната легенда Ути Бъчваров! Телевизионната звезда приготви сладко от цели 100 кг. кайсии! Верни помощници му бяха част от малките ни посетители, които чистеха листенца от мента, отделяха кайсиите от костилките и обръщаха палачинки на тигана. За най-умелите малки кулинари бяхме подготвили награди от Ciela и Bergner. А за палачинковия брънч, който се устрои след това, дори няма нужда да споменаваме.

 

Ето как изглеждаше първият ден от откриването на ниво -2:

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM