Тази Коледа в The Mall сме ти подготвили куп чудеса!

Тази Коледа в The Mall сме ти подготвили куп чудеса, които не трябва да изпускаш!

Класическите герои от „Лешникотрошачката“ ще оживеят в The Mall и ще обикалят коридорите ни под музикален съпровод. Неуморни, красиви, музикални – те са тук, за да те заразят с празнично настроение. Събуди и децата, защото сме им подготвили коледна работилница, където да творят на воля – поздравителни коледни картички, цветни курабийки и коледни играчки, които да отнесат вкъщи и с които да обсипят елхата.

И това е само началото! До 26-ти декември в The Mall ще може да гледаш на живо балетни постановки, да слушаш класически музикални изпълнения и да се посмееш със специалните ни комедийни гости от ХахахаИмпро: https://www.facebook.com/hahahaimpro/. Не сме забравили и за белобрадия старец, за когото всички деца питат. Ще го намерите до голямата сцена с чувал подаръци на рамо.

А за тези, които планират да пазаруват често през декември, сме подготвили специални игри с големи награди. Нашите герои от Лешникотрошачката с радост ще приемат касовите ви бележки и с повечко късмет може да си спечелите страхотни награди от:

Logos

Ако искаш още пояснения и да разбереш какво да очакваш през декември в The Mall, прочети си съвестно описанията на всяка от активностите ни по-долу.

ИГРА С МАЛКИ И ГОЛЕМИ НАГРАДИ

Да проверим дали ти върви тази Коледа! Ако пазаруваш в периода 06-26 декември за любими хора (или за не толкова любими), може да покажеш касовата си бележка на специалният ни корнер, намиращ се близо до Инфодеск и да пробваш късмета си. Имаме много награди за раздаване, наистина!

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА КУРАБИЙКИ, КАРТИЧКИ И ИГРАЧКИ

Доведи децата при работливите ни молски мишоци, за да творят заедно коледни подаръци! А в почивките, понеже майсторенето не е толкова лесна работа, нашите герои от „Лешникотрошачката“ ще им четат класически приказки за фон.

БАЛЕТНА ПОСТАНОВКА ОТ ШКОЛАТА НА МАША ИЛИЕВА

Изящество в балет и неоспорим талант – гледай на живо малките съкровища от школата на Маша Илиева: https://www.facebook.com/MashaIlieva/ в коледен спектакъл!

МУЗИКАЛНИЯТ МАРШ НА ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА

Балерини, оловни войници, барабанчик – цяла дружина емблематични герои ще обикалят коридорите ни, ръсейки с празнично настроение всеки по пътя си. Ослушвай се за тях!

МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА

Трилогия концерти, които ще те потопят в мелодичния свят на музиката. Виолончело и китара, цигулка и соло пиано ще украсяват музикалния пейзаж в целия мол.

МУЗИКАЛНА ФОРМАЦИЯ HIGHLIGHT SINGING STUDIO

Има ли нещо по-коледно от детски хорове? На голямата сцена ще посрещнем формация Highlight Singing Studio: https://www.facebook.com/HighlightSingingStudio/ , които ще изпълняват за вас любими празнични песни!

„ХАХАХА“ ИМПРО ТЕАТЪР

Никога не сте виждали „Лешникотрошачката“ в такова изпълнение. Великите импровизатори от „ХаХаХа Импро“: https://www.facebook.com/hahahaimpro/ ще разкажат историята през диалог с публиката. Добре, че сме им дали микрофони, защото тяхната публика обикновено се смее с глас почти през цялото време!

БАЛЕТ „РОБЕРТА“ – СПЕКТАКЪЛ „ГРИНЧ“

Един различен прочит на класическата приказка. В нея няма да видим пакостливия зелен герой, а един влюбен „Гринч“, около когото се вие приказна магия, разказана изпод леките стъпки на талантливи деца – https://bit.ly/2E7SYFi

ДЯДО КОЛЕДА

И за финал – какво е празникът без белобрадия старец? Приготвил е голям чувал с подаръци за всички добри деца!

„Очаква те незабравима Коледа!“ – клишето, което в The Mall превръщаме в реалност.

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM