Мис Младост 2019

В The Mall поставяме красотата на пиедестал. Красотата отвътре, отвън, в дрехите, в индивидуалността.

Затова сме радостни да обявим, че на 22 март ще бъдем домакини на конкурса Мис Младост 2019.

Ако живееш в ж.к. „Младост“ и си на възраст между 18 и 22 години, заповядай в съревнованието за короната на най-красива жителка на квартала.

Хубавото на конкурса е, че точно като нас журито оценява естествената красота – бъди смело себе си!

Заяви участието си до 9 март на 0886 08 37 07 или cityevents45@gmail.com.

След това те чакаме на 10 март от 10:30 ч. за предварителния кастинг (с документ, удостоверяващ, че живееш в „Младост“), а на 22 март в 19:30 ч. ще стискаме палци да грабнеш титлата в същинската част на конкурса.

Журито ще се състои от Маги Сидерова, арх. Румен Русе, кмет на район Младост, представител на Гаранти Коза, представител на Ауто Бавария и Александър Върбанов. Сред публиката пък очакваме Щефан Горда – посладник на република Молдова, Мария Грозева – зам. кмет район „Младост“, Виолета Коцева, както и знаковите жители на квартала Ива Давидова, Развигор Попов и Мими Иванова.

В почивките между различните предизвикателства пред участничките, ще можем да се насладим на музиката на Монти от Ice Cream.

С една дума – ще бъде истински празник.

Успех!

Участничките в конкурса ще носят дрехи, обувки и аксесоари от Art-93, Deichmann, Geographical Norway, Grand Optics, Hugo Boss, Levi‘s, New Yorker, Paolo Botticelli, Sugarfree, Swatch, Tommy Hilfiger и Humanic.

Специални награди за заелите първите три места са осигурени от Hugo Boss, Tommy Hilfiger и Humanic.

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM