отваря врати след:
дж

Магията на „Цар Лъв“ в The Mall

Между 1 и 16 юни създадохме преживяване като никое друго!

Разположихме в The Mall оригинални Дисни декори на „Цар Лъв“, които за първи път можеха да бъдат видени в България, и пресъздадохме магията от екрана в реалния свят.

С преживявания, които обединиха две поколения – онези, израстнали с легендарната лента, и техните деца, буквално вкарахме във филма малки и големи.

Всички фенове на сагата имаха възможността да се снимат на Лъвската скала от филма, изживявайки един от най-разчувстващите семейни моменти в историята на киното. Стотици посетители позираха на фона на красивия залез.

Най-смелите пък имаха шанса да се изправят пред предизвикателството на „Цар Лъв“, преодолявайки куп препятствия по пътя си към финала на нашето игрално поле, показвайки, че са храбри и достойни за престола на самия Цар на животните.

В продължение на две седмици стотици фенове дойдоха специално, за да видят декорите и да докажат храбростта си. А ние се постарахме да дадем нещо и за душата – четохме много приказки за „Цар Лъв“ и играхме театър, вдъхновен от филма. Малките слушаха в захлас, а част от тях си тръгнаха с книжки, играчки и други изненади.

Началото на всичко това пък бе грандиозно – с магическо празненство по повод Деня на детето. Вълшебствата дойдоха не само от Бате Ненчо, но и от цялостното радостно усещане. Рисувахме лицата в красиви лъвски краски, раздавахме балони и още много подаръци.

И макар вече да мина време от финала на нашите приключения, причината за всичко това предстои. Новата фотореалистична версия на „Цар Лъв“ идва в кино „Арена“ The Mall на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублирана и субтитрирана версия.

Ако случайно се чудиш как може един филм да предизвика толкова много емоции или искаш да изживееш отново магията на Симба, Муфаса, Тимон и Пумба, не се колебай – очакваме те в киното на ниво 2.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM