Куклено шоу през февруари

Виж програмата ни през февруари и заповядай всяка събота от 11:00 часа в The Mall – на сцената, етаж партер пред магазин Технополис.

Само през февруари ще имаме специални изненади от магазин Точици! Остани до края на представлението, за да разбереш какви!

02.02 – Театър “Ирис Даймънд” – „Давай, Диего, давай!“

Давай Диего давай! Братовчеда на Дора се впуска в приключение. Неговият най-добър приятел е изчезнал и той моли децата да му помогнат да го намери. Всички заедно минават през различни препятствия, но дали ще го намерят ще разберете, ако дойдете и гледате! Интерактивно представление с участие на децата.

09.02 – Театър “Карлсон” – „Пипи Дългото Чорапче“

“Пипи Дългото Чорапче” е представление по едноименния роман на Астрид Линдгрен.
Интерпретацията е като приказка, която учи как сам да си направиш щастие.
Любимата детска героиня си създава приятелства, вярва в мечтите и запознава всички останали с един щур и наситен с приключения свят. Малки и големи се запленяват от нейната искреност и вече не се страхуват да поискат повече, за да получат повече от онова, което ни предлага животът всеки ден! Много мъдрост прозира в детските думи, макар да са изречени простичко и леко. Наситени цветни картини се допълват като пъзел и ни показват, че всички отговори се съдържат в самите нас, стига да си задаваме правилните въпроси! Трябва да сме сигурни, че с образи като Пипи, Томи и Аника, както и Учителката, Полицаят и Пекарката, няма как да ни е скучно!

16.02  – ДКТ Ямбол – „Звездичко“

Звездичко е един звезден човек, който живее горе на небето! Всяка вечер пали своето фенерче и дежури до сутринта.

На сутринта, когато неговата светлина стане излишна, той гаси фенерчето, почиства го внимателно и после се чуди какво да прави. Но един ден решава, че на Земята е много интересно и слиза да се поразходи. Тук свършва неговия спокоен звезден живот. Среща се с всевъзможни странни хора и животни. А какво ще се случи по-нататък?

23.02 – Театър “Дани и Деси” – „Жабокът и чужденецът“

Това е една истинска приказка за приятелството и както във всяка вълшебна приказка става, Злото ще бъде победено. Приятелството между Жабокът и Принцесата ще развали магията на злата магьосница Гьола и грозния жабок ще се превърне в красив Принц. Изключителната сценография веднага ще пренесе зрителите в XVII век, а уникалните кукли /горни марионетки/ ще преведат публиката през перипетиите на героите, за да докосне сърцата им посланието на спектакъла: „Златна топка и да имаш, щастието е в това – да прегърнеш ти човека, дето отразява тя!!!”

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

Присъединете се към Фейсбук събитието ни: https://www.facebook.com/events/436991110148524/?active_tab=discussion

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM