Куклено шоу през декември

Куклените спектакли в The Mall продължават и през месец декември! Очакваме те всяка събота от 11:00 часа: етаж партер, сцената пред магазин Технополис.

07.12 – ДКТ Габрово – „Дядовата ръкавичка”

Това е драматизация на една от най-известните приказки на майстора на перото – Елин Пелин. С непосредствената игра на актьорите, вълшебните кукли и прекрасната музика децата съпреживяват приключенията на необикновените гости на изгубената ръкавичка на Дядо от Златица.

14.12 – Театър “Дани и Деси” – “Еленчето на Дядо Коледа”

Една приказна история за чудесата, които се случват в навечерието на Коледа. Малкото еленче е родено с червен нос, различно е от другите еленчета. Всички му се подиграват. Но в нощта срещу Коледа Дядо Коледа взема Еленчето с червения нос, за да освети пътя в мъгливата нощ и шейната му, да достигне до всички деца, за да получат най- мечтаните подаръци.

21.12 – ДКТ Сливен – “Откраднатите ботуши на Дядо Коледа”

Може ли Коледен празник без Дядо Коледа? Може ли Коледен празник без коледни подаръци?… Когато някой открадне вълшебните ботуши на Дядо Коледа, за да му попречи да стигне до децата, това може да се случи. Но с дръзкия крадец смело се справят приказните герои от гората — Червената шапчица, двете прасенца Пуф и Паф, Eжко и клоунът Тотко. И след преживяното голямо приключение всички са в очакване на един истински Коледен празник!

28.12 – Илкова Театър – “Слънчев сняг”

Навалял е пухкав сняг. А ние разказваме една стара история за снежен човек, който е толкова капризен и груб, че когато се разтопява, от него остава само една кална локвичка. И за друг снежен човек, който е толкова добър, че когато дойде време да се разтопи, всички искат да го спасят. Но не е нужно, „… защото от моята водичка ще пораснат цветя и тревички….“ – казва той. Да! Наистина!

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

Не пропускайте да се присъедините към Facebook събитието ни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM