Куклените театри се завръщат!

Куклените театри в The Mall се завръщат! От 12.09. родители и деца ще могат да се насладят на постановките всяка събота от 11:00 ч. на етаж -2!

Ето и програмата за септември:

 12.09. Театър “Дани и Деси” – „Къде си, приятелю”

Едно таралежче си търси приятел, но се оказва ,че никой не иска да играе с него, може би заради бодлите му. То тръгва да си търси приятел, след много перипетии се среща с друго таралежче, те стават приятели, спасяват зайчето от лисицата и остават заедно. Посланието към децата е, че ”Приятелството е безценно, пазете го, деца!“

 19.09. Театър “Денница Арт” – “Жабчетата, които си търсеха опашчиците”

Защо възрастните жаби все крякат и се карат?“ -един ден когато пораснем, ще разберем. „Жабчетата, които си търсеха опашчиците“ – една история за това как малките попови лъжички порастват и откриват един напълно нов свят. И с премеждия и забавления се превръщат в жабки.

26.09. Детски Спортен Театър – “Цар Футбол”

 “Цар футбол” е забавно, възпитателно представление за най-популярната игра на планетата – футбола. В него са вплетени приказен елемент за най-малките, познавателен елемент за по-големите и емоция за всички.

Поднесен с проверените качества на изкуството, театъра и анимацията, спектакълът представя емблематичните лица и основните правила на футболната игра, учи на спортен дух, толерантност и родолюбие. “Цар Футбол” е атрактивно, визуално, мултимедийно шоу, което провокира фантазията и любопитството на децата и ги включва активно в реални и интерактивни занимания.

 Присъедини се и към Facebook събитието ни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM