Куклени театри през март

Виж програмата ни през март и заповядай всяка събота от 11:00 часа в The Mall – на сцената, етаж партер пред магазин Технополис.

02.03 – Театър “Ирис Даймънд” – „Мини Маус по следите на изчезналото съкровище”

Мики Маус търси скъпоценно съкровище – какво ли е то и къде е скрит сандъкът…ще разберете, ако се присъедините към него. Ще му бъде компания и веселия и забавен Плуто. А дали Мини Маус ще му помогне, или сама ще търси съкровището ще разберете, ако дойдете на детското представление. Заедно ще научим и танца на Мики Маус и хубаво ще се повеселим!

09.03 – Театър “Троливуд” – „Палечка“

Една класическа и позната любима приказка, но разказана по нов и доста забавен начин.

16.03 – Театър “Илкова” – „Слънчев сняг“

Навалял е пухкав сняг. А ние разказваме една стара история за снежен човек, който е толкова капризен и груб, че когато се разтопява, от него остава само една кална локвичка. И за друг снежен човек, който е толкова добър, че когато дойде време да се разтопи, всички искат да го спасят. Но не е нужно, „… защото от моята водичка ще пораснат цветя и тревички….“ – казва той. Да! Наистина!

23.03 – ДКТ Ямбол – „Баба, внуче и куче“

Една история за баба Марта и внучето Коко, история за пролетта, за любовта между баба и внуче.

Ученикът Коко жиее в големия град и е много, много зает… А баба му живее в малко селце. Тя много иска да види своето внуче, един ден тя решава да тръгне за големият град за да види Коко. Но Коко е взел същото решение и той е тръгнал към своята баба
Марта, и ето, че те се срещат! Това е дълго чакана среща и от двамата, радостта е необятна, а игрите – неповторими!!

30.03 – Театър “Дани и Деси” – “Стават чудеса”

Kакво е щастието? Момиченце,мишле и чадърче…мечтаят! Спектакълът е за радостите от малките неща, които са около нас и ако имаш сетивата да ги усетиш, ти ще полетиш на крилете на своите сбъднати мечти!

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички! Следете и Facebook събитието ни, за да не пропускате нищо.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM