отваря след
в The Mall дж

Забавни уикенди с куклен театър в The Mall през септември!

-

02.09
ДКТ Сливен – „Палавата питка“
Кое побеждава – хитростта или добротата? Една сладка и палава питка се впуска в безброй приключения, за да ни отговори на този въпрос!

09.09
Театър „Аладин“ – „Аладин“
Спектакълът е създаден по “Аладин и вълшебната лампа” от “1001 нощ”, но приказката се разказва от Духът на лампата, който не е само безволев изпълнител на желания, а и причина за много обрати в съдбите на героите. След изпълнението на най-тежката, но и най-сладката си мисия, а именно да събере двамата влюбени, духът е вече свободен …, но дали от това е доволен?
Продължителността на представлението е 45 мин. и е предназначено за деца над 3 г. и техните родители.

17.06
Театър “Денница Арт” – „Веселото камъче“
Всеки човек търси доброто настроение. Може би то живее някъде, а може би то е нещо?! Може да е камъче….ВЕСЕЛОТО КАМЪЧЕ… или пък не?! Нека заедно с Птанка и Защотко го потърсим….ВЕСЕЛОТО КАМЪЧЕ…или доброто настроение…не знам?!? Доброто настроение е въпрос на сърдечно решение.

24.04
Театър Троливуд – „Кой каза мяу“
Дворът е толкова голям, колкото целия свят! Така е за малкото кученце, което не познава почти нищо и никого. Но не за дълго! Един непознат звук го кара да излезе навън и да започне своето приключение. Приключение, което го кара да порасне и да опознае своя малък свят!

30.09. – Държавен Куклен Театър Габрово – „Хензел и Гретел“
Хензел и неговата сестричка Гретел са деца на беден дървар. Страхувайки се, че не може да ги изхрани, тяхната майка убеждава баща им да ги изостави в гората. Хензел и Гретел обаче чуват разговора на родителите си и събират малки бели камъчета, с които отбелязват пътя, така че успяват да се приберат обратно. Въпреки това майката убеждава бащата да направят нов опит. Този път Хензел и Гретел имали в себе си само къшей хляб, който хвърляли зад себе си, и когато опитват да се върнат, разбират, че птиците са го изяли.
Скитайки из гората, децата намират къщичка от хляб с прозорци от захар — оказва се, че това е домът на една вещица, която примамва деца с лакомства, за да ги изяде. Тя затваря Хензел в клетка, а Гретел прави своя прислужница и ѝ поставя задача да угоява брат си, докато стане готов за печене. В крайна сметка децата успяват да измамят злата вещица и я бутат в пещта, а след това се прибират благополучно вкъщи.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM