отваря след
в The Mall дж

Очакват ви страхотни спектакли с куклените театри на The Mall, през октомври!

07.10
Държавен Куклен Театър Габрово – „Приключения в парка“

Това е история изпълнена с много хумор и весели случки на малките патенца, които научават за: пътните знаци, светофара, правилата за движение и чичко полицай, който регулира преминаването през кръстовищата.

14.10
Държавен Куклен Театър Сливен – „Телефон 112“

Изпаднеш ли в беда, веднага позвъни на телефон едно, едно, две и можеш да си сигурен, че ще получиш помощ…Със забавните си приключения и весели случки, героите от спектакъла ще покажат на децата как, кога и за какво трябва да се обаждат на телефон 112.

21.10
Държавен Куклен Театър Ямбол – „Разни приказки“

“Детско царство” е шоу спектакъл, в който е отредено много място на музиката, на спорта, състезателните игри и забавленията с децата. Заедно с артистите те преминават от игра в игра.

28.10
Държавен Куклен Театър Бургас – „Полицаят Хари и неговият кон Артър“

Динамична криминална история, с истински обир на банка, с истинско преследване, с истинско бягство от затвора и с наивно-идеалистичен финал – изкуството спасява света от крадци.
В едно малко градче, някъде из света, имало един полицейски участък, в който работели Полицаят Артър, неговият кон Хари и Полицейският Инспектор Реджиналд.
В това градче живеел и един крадец на име Джо. Артър и Хари непрекъснато го залавяли и го заключвали в затвора, а Джо все успявал да избяга.
“Сигурно някой му помага.” – помислил си един ден Артър, върнал се вечерта в затвора и направил удивително разкритие.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM