отваря след
в The Mall дж

Приказни уикенди с куклен театър в The Mall през май!

06.05 – Театър „Аладин“ – „Аладин“

Спектакълът е създаден по “Аладин и вълшебната лампа” от “1001 нощ”, но приказката се разказва от Духът на лампата, който не е само безволев изпълнител на желания, а и причина за много обрати в съдбите на героите. След изпълнението на най-тежката, но и най-сладката си мисия, а именно да събере двамата влюбени, духът е вече свободен …, но дали от това е доволен?

Продължителността на представлението е 45 мин. и е предназначено за деца над 3 г. и техните родители.

13.05 – Театър “Дани и Деси” – „Къде си, приятелю?“

Едно таралежче си търси приятел, но се оказва ,че никой не иска да играе с него,може би заради бодлите му.То тръгва да си търси приятел,след много перипетии се среща с друго таралежче, те стават приятели,спасяват зайчето от лисицата и остават заедно .Посланието към децата е ,че ”Приятелството е безценно, пазете го деца!“

20.05 – ДКТ Габрово – „Приключения в гората“

В гората има всичко, всичко.
Дори когато си самичко,
приятел верен ще намериш,
в опасност няма да трепериш.
Със приключения и песни,
едни от други по-чудесни,
да, пълна, пълна е гората
примамлива е за децата.

27.05 – ДКТ Бургас – „Двете принцеси“

Две момичета – две принцеси растат заедно. И какво от това, че Ана е по- красива от Кейт. Сърцето на Кейт е толкова добро, че и през ум не и минава да завиди на своята заварена сестра.Двете момичета са щастливи и се обичат.

И всичко би било наред ако не беше Злата мащеха.Тя решава да отнеме чрез магия красотата на Ана и успява.Но загубва любовта на собственото си дете. Кейт тръгва заедно с Ана по света, за да намерят лека, който ще върне хубостта на Ана.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни. Следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/282285002219569.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM