Изложба на котки в The Mall на 15 и 16.02.

На 15 и 16.02.2020 в The Mall ще бъде много пухкаво и много мъркащо. Каним те на 61-ва и 62-ра Международна изложба на НФФЕ. Не пропускай, защото ще ни гостува звезда – световният шампион на ФИФЕ 2019 – Бенджи Голд. От до 10 до 17 часа в The Mall. Ето и какво сме ти подготвили:

  • На 15 февруари (събота) ще се проведе конкурсът „Той и Тя“ – за най-красива двойка мъжка и женска котки на един изложител. Все пак Свети Валентин е за всички, нали?
  • Отново в събота ще бъдат наградени котките в конкурса „Котка на годината“, според резултатите от изложбата през 2019 г. – всички участвали и побеждавали на изложби през отминалата година ще получат своята награда. ‘
  • На 16 февруари (неделя) Националната федерация по фелинология ще подари на един от изложителите огромен смарт телевизор, за да има къде да разглежда снимките на любимите си котки. Наградата ще бъде дадена на случаен принцип, така че всеки има шанс да бъде щастливецът!

И нека не забравяме, че след всяка изложба избраните от съдиите котки ще участват в още една надпревара – “Best of Best” – най-красива от красивите. В нашите сърца всички котки са победители, защото всяка е прекрасна посвоему.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM