Конкурс за красота „Мис Младост“ 2019

На 22 март в The Mall се проведе първият конкурс „Младостта и красотата на район Младост“, който имаше за цел да излъчи най-красивата жителка на столичния квартал.

Решението не беше лесно, но след няколко ревюта, журито успя да определи победителката и короната заблестя на главата на Анна Иванова.

Благодарим на всички, които се включиха и най-вече на Община „Младост“ и City Events, без които това събитие нямаше да се осъществи! Специални благодарности на партньорите, журито, на Монти и Петя Алекса, на ВИП гостите ни и, разбира се, на публиката, която беше заела места край сцената, по перилата на горните етажи и хвърляше по един дълъг поглед дори от ескалаторите.

Събитието се проведе благодарение на: Garanti Koza България, Ауто Бавария, целия екип на СО район „Младост”, Телевизия Евроком, Sweet bar and grill-СУИИТ БАР ЕНД ГРИЛ, Хотел „Олимп” Тетевен, BG Music Channel, Valentine Hair spot, Цветна Хармония, Made up for make up studio – Александра Йорданова.
Моделите бяха облечени с: Peek&CloppenburgArt-93DeichmannGeographical NorwayGrand OpticsHugo BossLevi‘sNew YorkerPaolo Botticelli, SugarfreeSwatch и Humanic.


.
.
.
С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM