Този декември сме ти подготвили коледни приказки на конци!

Куклените театри в The Mall вече ще се играят на по-голяма сцена. Ела на етаж партер пред магазин Технополис всяка събота от 11:00 часа и гледай:

01.12 – Театър „Карлсон“ – „Магьосницата от килера“

“Аз казах заклинанието пред нашето мазе, но не излезе никаква магьосница”. Това са думи на деца, потопили се във вълшебния свят на приказката “Магьосницата от килера”.
Спектакълът, създаден по едноименната приказка на френския автор Пиер Грипари, е изпълнен с магията и вълшебството на един малък свят, в който всеки може да стане герой.
В едно мазе живее магьосница – стара и зла. В стремежа си да оплете града в мрежите на своето зло, тя се сблъсква с Пиер. Ще успее ли той да я победи? Ще успее ли да прогони самотата си и да открие истински приятели?
В двубоя с магьосницата Пиер се запознва с Мари. Освен любовта, той намира нови приятели в лицето на Господин Мишок и вълшебните рибки. Е … и както винаги в приказките, доброто побеждава!

08.12 – Театър „Денница Арт“ – „Няма страшно, Кристофър“

Костенурката Кристофър ще ни поведе в изключително забавно приключение и ще научи заедно с децата осем важни правила за защита при различни бедствия и аварии.

15.12 – ДКТ Сливен – „Снежен сън“

Какво се случва в приказна Лапландия, докато се подготвят Коледните изненади? Как се справят Джуджанка, Мотко, Стихотворко, Бързокрачко и Трудолюбко с последните приготовления на подаръците за децата от цял свят? Разбира се, техен верен помощник е и Робото-кукувичката-часовник. И внимание – всичко се знае от Добрия белобрад старец: и добрините, и пакостите. А дали той не наминава вече с част свитата си и при нас…

22.12 – Театър „Троливуд“ – „Малката звездичка“

История за пътешествието на една звездичка из любимата й земя. Пътешествие, в което тя раздава своята добрина, помага на изпадналите в беда и разбира, че светът се променя точно така!

29.12 – Театър „Дани и Деси“ – „Коледно писмо“

В далечна зeмя, там, където се прибират да спят ледените виелици и където се раждат снежните феи, бродело стадо елени. Една пролет се родило необикновено еленче с червен нос. Всички му се присмивали и подигравали, но на Коледа паднала гъста мъгла и Дядо Коледа изгубил елените си. Съгледал еленчето с червения нос, впрегнал го в шейната и така стигнали до всички къщи и къщички, където имало момиченца и момченца и Дядо Коледа им раздал най-мечтаните подаръци.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж партер пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM