Маратон от коледни изненади в The Mall

Стани част от приказната програма на The Mall от 11 до 22 декември и се наслади на върволица от изненади, празнични участия, спектакли и добро настроение.

Къде без Дядо Коледа?

Подготвили сме за теб и малчуганите приказни срещи с Дядо Коледа и неговите добродушковци елфите, с които ще могат да играят и да се забавляват. Заповядай всяка сряда и всеки петък от 17:00ч. до 19:00ч., всеки уикенд от 12:00ч. до 14:00ч., както и от 16:00ч. до 18:00ч.  под нашата гигантска елха на ниво -2, където ще те очакват белобрадият старец и неговите помощници. Е, разбира се, ще има и подаръци за всички от сърце и много музика!

Коледно пазаруване и празнична опаковка-комплимент от The Mall

Погрижили сме се да превърнем подаръците, които си напазарувал за любимите си хора, в изящни изненади. Нашите коледни помощници от „Станция за опаковане“ ще преобразят безплатно подаръка ти в празнична опаковка – комплимент от The Mall. Ще ги откриеш на ниво 1, на моста със стъкления покрив. Единствено не забравяй касовата си бележка и подбрания за опаковка подарък! Ще ни познаеш по синия щанд и подаръците. Очакваме те всеки делничен ден от 15:00ч. до 19:00ч. и всеки уикенд от 12:00ч. до 18:00ч.

Музика, музика, музика

На 14.12 на гости ще бъдат талантливите артисти от вокална формация HighLight Singing Academy, които ще представят своя спектакъл ,,Артистът в мен“. Заповядай от 18:30ч. на етаж 2. И понеже знаем, че едно шоу никога не е достатъчно,  HighLight Singing Academy ще ни гостуват отново на 21 декември от 12:00 часа, веднага след кукленото ни шоу на сцената при Технополис.

На 15.12 продължаваме да се веселим с празнична музика в The Mall и коледно настроение. Каним те на извънредно коледния концерт на Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени. Очаква те едно незабравимо музикално преживяване с любими хитове на групата и представяне на най-новата им коледна песен ,,Лепило за брада“. Срещаме се отново в 17:00 часа на етаж 2 срещу кино Арена, за да изпълним The Mall с песни и усмивки!

А на 22 декември от 12:00 часа ще ни гостуват специално Вокална група „Смехоранчета“. Очакваме те на сцената при Технополис, за да се насладите на тези малки таланти и магическите им гласове, които ще ви заредят с настроение за цяла седмица!

И понеже обещахме големи изненади

На 20.12 ще посрещнем част от талантите на ,,България търси талант“ със специално шоу на живо! Освен че ще демонстрират зашеметяващи танцови, вокални и най-разнообразни умения, те ще бъдат при нас, за да се запознаш с тях и да си направите коледно селфи за спомен. Очакваме те на ниво 2 от 19:00ч. за приказни и спиращи дъха изпълнения и от 20:00ч. за Meet & Greet с талантите на България!

Ето какво те очаква между 16.12.-22.12.:

TheMall_Xmass_Programm_1200x900_2

 

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM