Кино Арена представя KISS Rocks Vegas

31 ОКТОМВРИ 20:00 В
КИНО АРЕНА THE MALL

През ноември 2014 г., в разгара на световното турне, с което отбелязаха 40-годишнината от създаването на групата, рокдинозаврите от Kiss ратърсиха Лас Вегас. Зашеметяващият концерт в Града на греха съдържа класически парчета от 44-те албума на групата – “Rock And Roll All Night”, “Detroit Rock City”, “Shout It Out Loud”, “Love Gun” и много други. С изобилие от пиротехнически ефекти филмът-концерт представя огненото, наелектризиращо и единствено по рода си рок преживяване, с което Kiss успяват да продадат повече от 100 милиона албума по цял свят.

Кино Арена The Mall ще излъчи този невероятен спектакъл ексклузивно на 31 октомври от 20:00 часа. Билети вече се продават на касите в киното, както и на сайта:
http://www.kinoarena.com/bg/movie/kiss-rocks-vegas

„Рокът разтърси Лас Вегас! Kiss, както не сте ги виждали никога досега! Рокендрол феновете ще видят едно искрено и лично шоу, каквото само Kiss могат да направят!“ – Пол Стенли

“С гръм и трясък завлядяхме Лас Вегас, както никога досега. Много се гордеем с този концерт, който буквално ще ви отнесе!“ – Джийн Симънс

В продължение на повече от 40 години Kiss са на върха на музикалната индустрия, а наскоро бяха отличени с престижната награда на Американската организация на композиторите, авторите и издателите. С многобройни успешни турнета и многомилионна армия от последователи, Kiss продължават да завладяват всяко следващо поколние със своята енергия, която е демонстрирана по неподражаем начин в “KISS Rocks Vegas”.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM