отваря врати след:
дж

Какво ни разказа Тиа Станкова

На 9 май пред погледите на събралите се фешънисти Тиа Станкова сподели безценни съвети за модните тенденции за новия сезон.

Стилистиката, работила за клиенти от Европа, САЩ и Канада, разказа за най-актуалните начини за съчетаване на цветовете, на какво наблягат дизайнерите за предстоящите топли месеци и още много тайни и съвети.

Дамите в публиката бяха поканени да приложат наученото веднага – Тиа им даде възможност те да дадат своите идеи за съчетаване на дрехи и аксесоари, като също така отговаряше изчерпателно и на множество зададени въпроси.

Стилистиката акцентира и на предложенията за новия сезон на Springfield, Guess, Tommy Hilfiger, Benetton, MDL, Esprit, Marc O’Polo, Cortefiel, Hugo Boss.

Ако беше там и нямаш търпение да изпробваш новите си познания – върни се в The Mall и посети магазините на нашите партньори!

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

 

 

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM