Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour в The Mall

Готови ли сте да тествате най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover?

Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour, турът на двете британски марки, на който всеки на възраст 23 години или повече ще има възможността да изпробва способностите на мощните, стилни и луксозни модели на Jaguar и Land Rover, ще се проведе за втора поредна година в София. Заповядайте на 14-ти, 15-ти и 16-ти юли от 10 до 18ч. на открития паркинг на The Mall и се докоснете до новото поколение модели на британските марки.

Моделите на Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат спортният седан – XE, комбинацията от стил и динамика – XF, изключително пъргавият и мощен – F-TYPE, както и дългоочакваният първи кросоувър в историята на марката – F-PACE.

От луксозните всъдеходи на Land Rover за тестови шофирания ще са налични Discovery, Discovery Sport, Range Rover Sport и Range Rover Evoque. Нещо повече, модерните кросоусвъри ще може да се тестват по специално пригодени рампи, които ще имат за цел да изпитат възможностите им до краен предел.

Мото-Пфое, като ексклузивен вносител и дистрибутор на Jaguar и Land Rover в България, ще бъде организатор на предстоящото събитие.

За да сте сигурни, че ще вземете участие в предстоящия вълнуващ тур на Jaguar и Land Rover, влезте на www.jaguar.bg и www.landrover.bg и си направете предварителна регистрация за тест-драйв.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM