Изкуството да празнуваш Великден

За Великден ще си изкараме велико в The Mall. Обещаваме ти. По повод големия празник и не по-малко празничните имени дни, които го предшестват, сме подготвили чудеса за забавление на малки и големи.

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЧКА ЗА ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА

Децата ще се учат как да украсяват великденски яйца и зайчета. Професионалните художници и приложници на The Мall ще научат малките посетители как се прави декорация на великденски фигурки с декупажни салфетки и тишу хартия. Но малчуганите няма да се научат само как да боряват сръчно с декорацията – ще научат и много интересни и любопитни факти за традициите на Великден, как са празнували българите някога и как празнуват днес, какви различни техники за украса на яйца има в България и по света.

ПРОЛЕТНИЯТ ЕКСПРЕС НА THE MALL

След триумфалната си обиколка за Деня на влюбените експресът на The Mall се завръща с нови сили и нови изненади! Ще носи много празнично настроение на посетителите ни. Открий го на ключови места в The Mall на 19, 20 и 21 април, а ние ще те зарадваме със сладък комплимент от най-вкусните марки в The Mall, а на Цветница ще раздаваме много цветно настроение и усмивки.

РИСУВАНЕ И ВИНО С MINISTRY OF ART

За Великден организираме специално класове по рисуване на най-известните произведения на Густав Климт. Няма нужда да си истински художник – в арт атмосферата ще се почувстваш като такъв. Ще се насладим не само на изкуството, но и на хубава музика, приятна компания и чаша превъзходно вино заедно с популярния съвременен художник Йовица Миленов от Ministry of Art.

Участието е безплатно, но имай предвид, че трябва да направиш резервация на https://www.ministryofart.eu/ , а местата са ограничени.

ПЪРВАТА ФЕН СРЕЩА С ГЕРГАНА ДИМИТРОВА – @MAKEUPTIPSBYGERI

На 21.04 от 12:00ч. те каним на първата фен среща на Гери Димитрова (Make up tips by Geri) в София, на която ще имаш възможност да се срещнеш с любимата влогърка. Ще си говорим за цветовете на Великден, за красиви неща, за грим, за стил и за всичко онова, което искаш да попиташ Гери! Освен това, ще имаш възможността да украсиш гигантско великденско яйце със самата Гери и да оставиш своя личен почерк! Готов ли си за автографи, изненади и мнооооого селфита? Очакваме те на ниво партер, ротондата пред Технополис.

Ще имаме и малки красиви изненади за Цветница, а също и в празничната програма няма да пропуснем любимия детски куклен театър.

ПРОГРАМАТА

18.4.2019 ЧЕТВЪРТЪК

 • 18:00 ч., ниво 2, при Capella Play
  РИСУВАНЕ И ВИНО С MINISTRY OF ART – „ЦЕЛУВКАТА“ НА КЛИМТ

19.4.2019 ПЕТЪК

 • ОБИКОЛКА НА ПРОЛЕТНИЯ ЕКСПРЕС НА THE MALL

20.4.2019 СЪБОТА

 • 11:00 ч. ниво 0, ротондата при Технополис
  ДЕТСКИ КУКЛЕН ТЕАТЪР, ДКТ СЛИВЕН – „ПРАСЕТО, КОЕТО ИСКАШЕ ДА СТАНЕ ПРИНЦЕСА“
 • 12:00 – 15:00 ч., ниво 0, ротондата при Технополис
  ДЕТСКА РАБОТИЛНИЧКА ЗА ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА
 • 16:00 ч., ниво 0 при Технополис
  РИСУВАНЕ И ВИНО С MINISTRY OF ART – „ВОДНИ ЛИЛИИ“ НА МОНЕ
 • ОБИКОЛКА НА ПРОЛЕТНИЯ ЕКСПРЕС НА THE MALL

21.4.2019 НЕДЕЛЯ

 • 10:30 ч., ниво 0, ротондата при Технополис
  КОНЦЕРТ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАЙ-МАЛКИТЕ ТАЛАНТИ ОТ HIGHLIGHT ACADEMY
 • 12:00 ч., ниво 0, ротондата при Технополис
  ПЪРВАТА ФЕН СРЕЩА С ГЕРГАНА ДИМИТРОВА – @MAKEUPTIPSBYGERI
 • 12:00 – 18:00 ч., ниво 0, ротондата при Технополис
  ДЕТСКА РАБОТИЛНИЧКА ЗА ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА
 • МАЛКИ КРАСИВИ ИЗНЕНАДИ ПО ПОВОД ЦВЕТНИЦА
 • ОБИКОЛКА НА ПРОЛЕТНИЯ ЕКСПРЕС НА THE MALL

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM