отваря врати след:
дж

„Изживей науката“ в The Mall

Когато прочете наука, може би те загубихме.

Свикнали сме науката да е суха и скучна.

Но верни на себе си, ние няма да я представим по този начин. При нас науката оживява, тя е интерактивна и атрактивна. При нас ти няма да си просто наблюдател, а ще се превърнеш в истински учен.

Coco Agency представя за първи път в България изложбата „Изживей науката“. Тя е изградена от 25 атракциона и не просто ти представя факти, а ти отправя предизвикателство – влез в света на науката и осъществи експерименти досущ като професионален изследовател!

И ако сме свикнали подобни изложби да са насочени предимно към деца, тази определено не е такава. Тя ще бъде също толкова интересна и за възрастните със своите атракциони – всеки ще може да създаде сам електричество, да прави музика без струни, да преживее симулация на земетресение, да стане за малко невидим и още много други.

Изложбата е още един повод да посетиш чисто новото ни ниво -2. Съчетай посещението на новооткритите ни магазини с пътешествие през вълнуващия свят на науката. Но те съветваме да оставиш торбите в колата – експозицията е разположена на площ от 1000 кв. м. и определено ще ѝ се насладиш повече, ако не си натоварен. Така ще можеш и да се възползваш на 100% от 25-те инсталации.

Любопитството и познанието за света са винаги на мода, така че не пропускай най-актуалното преживяване за лято 2019 – „Изживей науката“ в The Mall. От 13 юли до 30 септември.

Билетите са на цена 10 лв. за деца между 3 и 17 години, 12 лв. за възрастни (лица навършили и над 18 г.). Входът е безплатен за деца от 0-2 години.

Има отстъпки за семейства и групи, като информация може да откриеш на място.

Присъедини се към събитието ни във Facebook, за да не пропускаш нищо: https://bit.ly/2LR8MzO

Очакваме те!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM