Как мина срещата с Ивайло Захариев в Adidas в The Mall

 

Популярният български актьор не разочарова. В ролята на самия себе си, той беше дори по-харизматичен, отколкото героите си на екрана, и не разочарова множеството почитатели, които дойдоха да го видят в магазина на adidas в The Mall.

Звездата от „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ не отказа нито една снимка, надписа собственоръчно множество значки, свързани с новата кампания на немския бранд, и отговаря дълго и изчерпателно на въпросите на феновете.

Разгледай снимките от събитието в нашата галерия и не пропускай новите звездни събития, които ти готвим в The Mall.

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM