Разтърсващо дрифт шоу в The Mall!

Този септември в The Mall поканихме професионалистите в моторспорта, за да ви покажат как се вдига пушек и адреналин. Близо 30 000 души се насладиха на впечатляващо стънт шоу, рейсинг симулатори, срещнаха се с дрифт пилотите и разгледаха уникални коли и мотоциклети, които не виждаме всеки ден. Club Speed BG, Red Bull и Next Level се погрижиха освен с незабравими спомени, някои късметлии да си тръгнат и с награди. Кулминацията в неделния ден беше горещото Drift Show vol.3, когато двигателите ревяха, гумите димяха, а публиката беше на крака.

Отправяме специални благодарности към DCB – Motorsport Management за безкомпромисната организация на това вълнуващо преживяване и към всички, които споделиха вълнението с нас!

 

 

 

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM