Дни на астрологията

Чуй на живо прогнозите за 2020 г. от едни от най-добрите астролози в сферата. Получи своя персонален хороскоп в Годината на металния плъх.

Ако винаги си се чудил какво са ти отредили звездите и вече си получил всички тривиални подаръци на света, The Mall и списание ELLE искат да ти подарят нещо различно – индивидуален хороскоп за 2020 в рамките на 3-дневното събитие „Дни на астрологията“ (6, 7, 8 март от 12:00 до 19:00 на -2 етаж в The Mall).

Със своите знания и съвети до теб ще бъдат астролозите:
• Джина Василева
Джина изследва науката за звездите повече от 8 години. Член е на Съюза на астролозите „Иван Станчев“. Казва за астрологията, че е нейна работа, призвание и хоби. Нарича я ориентир, с който минаваме по-осъзнато през всичко, което ни се случва, за да стане това, което е.

• Деси Микулашева
Деси е дипломиран астролог към център „Синтония“ с преподавател Оксана Хорват-Станчева. Административен секретар е на Съюза на астролозите „Иван Станчев“. Обучението на Деси до момента включва както всички нива и модули по западна астрология, така и допълнителни курсове по астропсихология и консултативна психология. Има сериозни допълнителни интереси към хюман дизайн и ароматерапия. Избрала е нейната дарба – съчетанието от добри комуникационни умения и концептуализация на идеи – да бъде в полза на останалите. А средството, което използва, е астрологичният анализ.

• Антоанета Илиева – Арт Ая
Антоанета е член на Съюза на астролозите „Иван Станчев“. Занимава се с астрология от 2013 г., а с нумерология от 2017. Има познания в областта на западната астрология, астропсихология, еленистична астрология, както и различни методики в консултативната практика. Занимава се с тълкуване на хороскопи, кармични и прогностични техники. Също така, тълкуване на карти чрез арабски точки и неподвижни звезди.

• Елена Арсова
Казва за себе си, че модата е нейна страст, а астрологията – лична кауза. Занимава се с астрология и психология от 7 години. Работейки като астролог, се среща с всякакви съдби. Смята, че астрологията може да ти разкрие ключа към най-добрия възможен сценарий и да те насочи към най-печелившите избори в живота.
Във всеки един от дните освен индивидуалните сеанси, за които може да се запишеш на място, ще се проведат и отворени лекции на три различни теми:

„Любовта и всички нейни измерения“
Начало: 6 март от 18:00 до 19:00 ч.
Лектор: Деси Микулашева / Desi Speaks

„Астрологично колело – 12 къщи във всеки дом!“
Начало: 7 март от 15:00 – 16:00 ч.
Лектор: Джина Василева

„Годината на металния плъх 2020” според Китайския хороскоп
Начало: 8 март от 15:00 – 16:00 ч.
Лектор: Антоанета Илиева – Арт Ая

Включи се в нашите игри на място и може да спечелиш уникални подаръци от нашите партньори: Grand OpticsDenix, H&M, Parfoisdm, Spa Celyon, Thai SpaLilly и Jysk.

 

Опитай късмета си и участвай в „Колелото на късмета“
Специално за теб, фена на астрологията, сме подготвили една астро игра, която обединява в себе си всички зодиакални знаци. Всеки ще има шанс да участва и да завърти „Колелото на късмета“, а със силата на звездите стрелката може да посочи именно твоята зодия, което ще ти даде шанс да изтеглиш талон с голяма изненада!

„Стената на стихиите“
„Стената на стихиите“ призовава феновете на астрологията да покажат своите познания и да подредят зодиите към съответните елементи, към които принадлежат: „Огън“, „Земя“, „Въздух“ и „Вода“. Ако добре познаваш зодиакалните знаци и стихиите, то сега е моментът да блеснеш на нашето събитие и да си спечелиш подарък.

Персонален хороскоп, лекции, игри, изненади… Някой би казал, че са напълно достатъчни за прекрасно настроение! Ние обаче сме предвидили още:
• чаша вино от Verano Azur;
• книги и талони за отстъпка от Ciela;
• бижута и талони за отстъпка от Invoke Jewellery;
• ваучери от No+Vello;
• книги от Orange;
Записванията за индивидуалните сеанси ще стават само на място и за деня, в който те се провеждат.
Не забравяй, че за съставянето на професионален хороскоп са нужни дата, място и точен час на раждане.
Очакваме те на 6, 7, 8 март от 12:00 до 19:00 на -2 етаж в The Mall.

Вход: свободен

Не забравяй да се включиш във Facebook събитието ни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM