Дани Петканов, Наум Шопов и Теа празнуват Свети Валентин в The Mall

Любовният експрес и специалните гости ще направят над 3000 изненади на посетителите в мола на 14 февруари.

Тя е сляпа, казват. И не пита. Според някои трае три години, за други минава през стомаха. Е, тази година сме сигурни в едно – Любовта минава през The Mall, при това се вози на любовен екпрес. Първа класа.

По случай Деня на влюбените The Mall ще направи специален комплимент на всеки посетител, който избере Пътя на любовта и срещне любовния експрес на място. Ще ви подскажем –  идва на колела, украсен е с хиляди сърца. Не можете да го пропуснете. Не е и за изпускане.  През целия ден на борда ще ви очакват над 3000 изненади, комплимент за всички пасажери от любимите магазини в The Mall!

При любовния експрес ще срещнете и едни от най-известните влюбени в България – Даниел Петканов, Наум Шопов и Теа. Лудият репортер, който преди дни стана баща на малкия Габриел, ще бъде VIP консиерж при Централен вход в The Mall.

4

5

Любимата двойка на България – Наум и Теа – също избраха да отпразнуват любовта си в при нас. Ще пристигнат навреме, но едва ли ще се движат по разписание! Оглеждайте се за тях след 12:30 часа.

8

2f

Любовта минава през The Mall. Направете път, s’il vous plait.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM