40 стъпки към голямата промяна

Винаги се стремим да ставаме все по-добри и по-добри.

За да не спираме да те изненадваме приятно и да ти даваме още по-голям избор и още повече причини да дойдеш в The Mall.

Затова на 20 юни направихме още една стъпка към голямата промяна – открихме цели 40 нови обекта на ниво -2, сред които Billa, JYSK, Ciela, MatStar, Berezka, Joy Optics, Mercari, Pepco, ONDA, Paula Venti, Diverso, Bergner и много други.

И смятаме, че това е повод за празненства. Именно поради тази причина ти подготвихме куп изненади и подаръци.

Първите 200 посетители на промокорнера ни на спечелиха ваучер на стойност 20 лв. за някой от новите ни магазини! Тези, които си взеха ваучер, могат да го използват до 23-и. Ваучерите бяха осигурени от: J Wargas, Bergner, Billa, Health Store, Ciela, Hippoland, JOY Optics, Mercari, No+Vello, TV Boutique.

И, разбира се, какво е празник без парти – BrazzViliDJ и Dance Station бяха с нас, за да открием с музика и танци новото ниво.

Познаваш ни – не можем да се ограничим само с един ден празненства. На 22 юни между 12 и 14 часа Ути Бъчваров, усмихнатата телевизионна легенда с магически способности в кухнята, ще дойде с гигантския тиган – негова запазена марка – и ще готви заедно с теб. Ще можете да забъркате сладък мармалад, който да изядете с леките му, сладки палачинки.

А от деня на откриването до края на месец юни ще можеш да си спечелиш талон, който може да ти осигури покупки от Billa до края на годината! Пазарувай на стойност поне 50 лв. от магазините в The Mall, покажи касовата бележка на нашия промо корнер и се включи в томбола за ваучер на стойност 2500 лв. от австрийската верига супермаркети! Общите правила за участие можеш да прочетеш тук.

А за онези, които ни познават най-добре, сме подготвили колело на късмета между 20-23 юни. Завърти го, отговори на въпрос, свързан с The Mall и 40-те нови обекта, които откриваме, и може да спечелиш талон за намаление от J Wargas, Health Store, Ciela, JOY Optics, Mercari, SDI Застрахователен брокер, No+Vello, TV Boutique, Hippoland, K-Clean, Diverso! Спокойно, конспектът не е много дълъг и въпросите не са прекалено трудни. Не пропускай шанса си!

Една добра новина просто не стига.

40 магазина, сред които Billa и JYSK, те очакват заедно с много изненади и награди от 20 до 23 юни в The Mall!

Както и ние.

Пълната програма е тук:

Колело на късмета с отстъпки
20 юни I 10:00 – 20:30ч.
21 – 23 юни I 12:00 – 20:30ч.

Brazz Band
20 юни I 13:00 – 16:00ч.
22 юни I 14:30 – 17:30ч.

Гигантско готвене с Ути Бъчваров
22 юни I 12:00 – 14:00ч.

BILLA промо корнер – пазарувай и може да спечелиш
20 – 30 юни I 12:00 – 20:00ч.

Присъедини се към Facebook събитието ни, за да не пропуснеш нищо – https://www.facebook.com/events/162376281

Ето как изглеждаше голямото откриване на ниво -2:

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM