10 години в „Мола на чудесата“!

Празнуваме цели 10 години! През всеки изминал ден досега сме искали да направим деня ти щастлив, да творим красиви емоции и да накараме усмивките да завалят. Но в предстоящите дни на празненства те очакват чудеса! Ще бъде не просто парти. Ще бъде не само ден. Искаме да ти подарим много повече! Очакваме теб и твоите близки на чудния ни празник, в който ще стартираме със специалното участие на цирк „Иванов“ на паркинга пред The Mall от 22.10. до 29.11. Подготвили са ефектни спектакли, акробати и музикални концерти. А за най-малките фенове ще има и детски кът с надуваем замък, батути и въртележки.

Но не. Чудесата и подаръците не спират до тук. Всеки ден до 15 ноември в The Mall ще те очаква празничен промо кът с игра, в която можеш да спечелиш gift карта за 1000 лв., а победителят ще изтеглим на 16.11.! Пълните условия на играта прочети тук.

Приказни хора ще раздават тайнствени изненади всеки ден в Happy hour, а може да попаднеш и на един човек, който ще те върне в света на детството и усмивките с неговите магични номера. Не го търси, той ще те открие сам.

И още много, много изненади и щастливи мигове те очакват в The Mall. Защото сме „Молът на чудесата“! И празнуваме дълго!

Последвай ни в Instagram и Facebook за повече игри с награди.

Подробна програма на цирка намери във Facebook страницата на събитието .

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM